5/24/2009

Paparazzi

Anteeksi kauheasti, edellisestä postauksesta on jo paljon aikaa. Tästäkin tulee aika tylsä, koska meillä on uusi tietokone, eikä tietenkään sitä ohjelmaa, jolla saisin kuvia koneelle. Nyt on jo aika monetta päivää jumituksessa Lady Gagan Paparazzi.
Ehkä jotain kuulumisiakin voisin vähän kertoa. Elikkäs saimme viikko sitten perjantaina ragdollin pennun. Pitkän miettimisen jälkeen nimeksi tuli Minttu. Äärettömän suloinen otus, vaikka hieman sekaisin. Aina riehumassa ja kovin avulias auttamaan aina, kun esimerkiksi kirjoittaa. Kaikkin kynien ja papereiden pureminen on niiiin ihanaa ja kaikkeahan pitää maistaa, eikö niin? Kuvia saatte varmaankin myöhemmin.
Siltä Helsingin reissulta ostin vaaleanpunaisen hameen gt:stä ja turkoosin topin hm:stä. Olin myöhemmin myös käymässä Nummelassa. Sieltä ostin mustat rusettiballerinat kympillä sekä mustan bikinien yläosan, jossa on eri värisiä raitoja.
Nyt enään viikko koulua ja sitten alkaa odotettu kesäloma<3 Sitten viikko kesäloman jälkeen pitääkin mennä riparille, mutta ehkä selviän.
Viivi oli meillä yötä ja tänään aamummalla (voiko noin edes sanoa) käytiin katsomassa endurokisoja. Ei tosin keretty olemaan kovin pitkään. Haluisin vielä mennä edes hetkeksi katsomaan, siellä oli kivaa. En vaan tiedä että mistä saisin kyydin.

Ehkä tämä riittää tältä päivältä, adios!

1 kommentti:

  1. kuvia siitä kisusta~! *uuuu* ragdollit on ihania :---3

    VastaaPoista