5/30/2009

Sommarlov

Datailen nyt vanhalla koneella, ihan vaan siks että te saisitte kuvia! Ja ehkä osittain siksi, että veli on koneella. Todistuksesta sen verran, että oli iha hyvä. Yksi seiska, kolme kasia, 11 ysiä ja yksi kymppi. Ekaks pari kuvaa siitä meidän kissanpennusta, Mintusta.

Hän kyllästyi kameraan.Minttu ja Mintun hiiri.

Tänään hengattiin Ramonan, Tiinan ja Viivin kanssa ympäriinsä. Lähdettiin joskus kahdelta rantaan, istuskeltiin siellä ja käytiin pikaisesti uimassa. Sen jälkeen mentiin jäätelölle ja kaikki koteihinsa. Siitä reilun puolen tunnin päästä nähtiin leffateatterilla ja käytiin katsomassa Slummien miljonääri, ehdottomasti katsomisen arvoinen leffa! Tykkäsin siitä tosissani, kaikkien kehujen arvoinen.

Otin Viivin pyörän ja lähdin kotiin syömään, kun muut menivät Ramonan koiran kanssa lenkille. Näin muut taas urheilukentällä, jonka jälkeen mentiin ala-asteelle ja otettiin kuvia, keinuttiin ja juteltiin. Oli aika hauskaa! Antaa kuvien puhua puolestaan. En ole muuten ihan varma, haluavatko Ramona ja Viivi naamojensa näkyvän täällä, mutta luulisin, ettei haittaa. Valittakaa, jos teitä häiritsee! Kuvien laatu on mitä on, enkä jaksanut niitä edes muokkailla. Älkää välittäkö mun ilmeistä.

Minä&Viivin pyörä. Siinä näkyy myös tänäistä illan asua.

Tumma kuva juu, mutta minä keinumassa. Parempikin oikeastaan, ettette nää tuota ilmettä.

Tosta oli tarkotus tulla semmonen hieno Sorry Sorry-kuva, mut kuinkas kävikään.

Hävittäjälentokoneita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti