10/04/2009

Let's have some fun, this beat is sick!

Huomattavaa parannusta postaustahtiin! Tosin nyt en varmaan ainakaan muutamaan päivään kerkeä väsäämään pientäkään postausta.

Kohta pitäisi kiirehtiä lenkille, että kerkeän sitten ajoissa kv-klubin leffailtaan! Tarkoituksena olisi leipoa pizzaa ja katsella porukalla leffaa, pitää rennosti hauskaa yhdessä~ Kun useimmiten nähdessä tehdään jotain vakavampaa kuten mietitään miten kerättäisiin rahoja.

Mutta kuten eilen mainitsinkin, isällä oli eilen synttärit. Sanoin tekeväni brownieita, mutta innostuin sitten tekemään myös valkosuklaamoussea.


Brownieissa korvasin n. puolet suklaasta pätkiksillä. Kun nuo olivat valmiita niin isä kiltisti totesi: "Mä en kauheesti tykkää pätkiksestä". No, kyllä näyttivät kuitenkin maistuvan.


Ja loppuun pari kuvaa maailman suloisimmasta otuksesta, hihii. Äiti siivosi kaappia niin Minttu päätti ystävällisesti tunkea itsensä sinne. Siellä se sitte innoissaan riehui. Ja yritti jopa taputtaa koiran heiluvaa häntää sieltä käsin, vaikka koira olikin noin metrin päässä :)
Ja löysipä sitten tietysti lattialta vielä tarjoiluastian, joka oli siihen pieneksi hetkeksi laskettu. Ensin se nukkui siinä, mutta kun rupesin kuvaamaan niin kamera olikin todella jänskä juttu.
Ps. tarvitsen nyt mielellään pian sen uuden, paremman kameran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti