1/04/2010

He ate my heart, he a-a-ate my heart

Lakkasin eilen kynnet~ Kauhean näkönen toi kuva, mutta no can do. Toi oli ainoa, missä ne kynnet edes kunnolla näky. Oikeesti nää on ihan nätit, ainakin jos kattoo kaukaa :'D Eli kuva ei tee oikeutta. Idean vähän niinku varastin täältä. Tosin en tehnyt ihan tavallista ranskalaista manikyyriä, vaan valkosella ja hopealla.

Ensin meinasin, että pistän tähän vaan kuvan noista kynsistä, mutta sitten rupesin ajattelemaan, että kun näin ahkerasti kuukauden välein postaan ni vois tähän sitten jotain muutakin tunkea. Joten erittäin pahasti myöhässä tittididii: joululahjat!


Söpöt muffinivuoat ja Muffinit ja leivonnaiset-kirja (Viiviltä), Suklaaunelmat-kirja, Vokki-kirja, rekan muotoinen piparimuotti ja ihana leivospelti.

Kajarit iPodiin (sain ensin toisen laiset, mutta ne ei toimineet ollenkaan pattereilla, joten käytiin sitten vaihtamassa. Nuo nykyiset toimii verkkovirralla ja pattereilla), Dude, where's my car?, Moulin Rouge, Guardian ja Harry Potter ja puoliverinen prinssi.

Donitsisormuksia Tanjalta, Barbapapa Paulalta ja sukat randomeista paikoista.


The Body Shopin Moringa suihkugeeli Veeralta ja saman sarjan vartalovoi Petralta. Fruity Rhythm suihkusaippua ja hajuvesi sukulaisilta.


Joku käsijuttu (en tiä mikä toi tarkalleen ottaen on), kynnenvahvistaja, kynsilakka, meikkipussi ja H&M lahjakortti kummeilta.

Näiden lisäks sain ainaskin karkkia, rahaa, arpoja, Lady Gagan The Fame Monster ja Samuraisyleily-kirja. Kuvausalustana toimi mummolta saatu yökkäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti