1/07/2010

Grazy a go go !

Tuli mieletön hinku kirjoittaa jotain pientä tänne! Tänään alkoi koulu taas~ Tylsää, mutta aika pianhan sitten on kuitenkin jo hiihtoloma. Ja tänään oli kässää, päästiin kunnolla suunnittelemaan ysin päättötöitä, jee! Itse teen varmaan ihan perinteisesti juhlamekon, niitä nyt on ainakin tullut suunniteltua vähän. Mielellään haluaisin jonkun melko kirkkaan sinisen. Ja haluaisin siihen pelikortteja. Olisi kyllä ihan mahtavaa tehdä leveähelmainen hame, jonka pääliosa olis pelkkiä pelikortteja.
En tykkää tehdä täysin kuvattomia postauksia, joten päästin nätisti havainnollistaa "nätillä" piirroksella yhtä mekkoa, jonka tapaista olin ajatellut. Ahahaa, olen varmaan maailman huonoin piirtämään tietokoneella, totakin värkkäsin ties kuinka pitkään.


Ehkä siis jotain ton tyylistä tulossa. Eli tuolla helmassa olisi siis ihan tosissaan oikeita pelikortteja~ Tykkään kovasti ideasta, mutta saas nähdä tuleeko siitä päättötyöstä mitään tuon tapaistakaan vai tyyliin joku virkattu pöytäliina :''D Jos en siihen pelikortteja pistä niin ois kiva tehdä jotain, mihin tunkis paljon niitä höyheniä, joita on aina virpomaoksissa. Tai sitten haluisin virkata/kutoa jonkun osan siitä mekosta, vaikkapa avoneinen selkä, jossa olisi jotain virkattuja ketjuja.

Tänään alkoi myös ussan tunnit! Tehdään ryhmissä/pareittain melkeen kaikki tällä lukukaudella kai<3 vihon kantta, ollaan ryhmä 1! Haettiin siihen kässän luokasta pitsiä siihen kanteen ja hihii, siit tulee/tuli söpö, yay~

Nyt vois mennä leipomaan. Huomenna tulee äidille vieraita ja leivon niille jotain suolasta piirakkaa ja jotain herkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti