2/24/2010

There's nothing you can't do

Heipä hei! Vietin perjantaista tiistaihin aikaa mökillä, siitä siis hiljaisuus. Tai sitten ei, tuskin olisin päivittänyt muutenkaan.
Savonlinnassa oli kuitenkin ihan kivaa. Kudoin elämäni ensimmäisen villasukan ja pelasin paljon korttia. Lakkasin kynnet, mutta en taaskaan osannut kuvata niitä järkevästi. Mutta vihreät leopardikynnet on kuitenkin kyseessä, peukaloissa hopeat sydämet. Ostin sydämiä Tiimarista, mutten taaskaan löytänyt niitä kivoja muffinivuokia, joita näin Helsingissä näyteikkunassa. Olen etsinyt niitä sen jälkeen ainakin neljästä Tiimarista, oi miksi niitä ei ole missään?
Eilinen kotimatka meni, no, sanotaan vaikka että ihmiset ja eläimet ovat kaikki kunnossa. Auto ja peräkärry aikas palasina, osa tavaroista (kuten kissanhiekkalaatikko) jossain nelostien varressa.

Nyt en osaa oikein keskittyä tähän kirjoittamiseen. Haluaisin tänne uuden ulkoasun, mutta en jaksa tehdä. Pitäisi kanssa siivota tuo huone, kun se nyt on ollu hirveässä kunnossa jo monta viikkoa (tai pari kuukautta).

Sitäpaitsi haluan sen uuden kameran!

Koko koneellaoloajan (onko se edes yhdyssana, tuskin) olen kuunnellut Empire state of mindia, se vaan on niin ihana biisi.

Taidan lähteä lenkille ja julkaista tämän omituisen tekstin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti