3/12/2010

Oh really?

Halusin välttämättä kuvata rannekoruksi taiteilemani rippiristin tänne. Ketju menee just sopivasti kolme kertaa mun ranteen ympäri~ Samalla näkyvät erittäin kuluneet ja tylsät kynsilakat. Pitäisi lakata ne jotenkin kivasti ja keväisesti. Jotain pirteää, keltaista, oranssia, vaaleanpunaista tai pinkkiä? Varpaankynnet voisi myös lakata pirteästi, se pinkki olisi aika passeli niihin♥Tänään menen pelaamaan Veeran kanssa sulkapalloa (siis en pihalle vaan johonkin palloiluhalliin)! Pelasin viimeksi kesällä, joten saas nähdä mitä tästäkin tulee. Sitten onkin edessä viikonloppu ilman mitään pakollista tekemistä! Jospa vaikka saisi sitä huonetta siivottua.

Ois kanssa kiva leipoa jotain, mutta en tiiä. Viikonloppuna oli just täytekakkua, valkosuklaalla kuorrutettuja suklaamuffineita ja vadelma & mansikka unelmaa, kun oli vähän sukulaisia kahvittelemassa veljen muutama viikko sitten olleiden synttäreiden kunniaksi.

Hitto muuten ottaa päähän, kun oon suunnitellut tilaavani h&m:ltä ne paljettikengät kevääksi, mutta eilen kun kävin katsomassa niin niitä ei ollut siellä sivuilla ollenkaan. Enkä ole ikinä kaupoissakaan niitä nähnyt. Ärsyttää todella paljon, kun minulle on niin äärettömän vaikea löytää siedettävän näköisiä kenkiä ja niistä todellakin tykkäsin! Vaatteitakin tarvitsisin, kun joka aamu on sellainen fiilis, ettei ole ainoatakaan vaatetta, jonka mahdollisesti haluaisi laittaa päälle. Myös mintunvihreä kynsilakka olisi ostoslistalla!

IPodillekkin pitäis saada jotain uutta ja ihanaa musaa! Alkaa noi yli vuoden siellä pyörineet vähän pitkästyttää :'D


Ps. pitäsköhän tänne pikkuhiljaa se uusi ulkoasu vaihtaa... Kunhan nyt ensin tekiskin sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti