5/27/2010

50.

50. postaus~
Tänään oli ysien juhla, teemana Las Vegas/kasino. Oli ihan kivaa, joskin tylsähköä. Kaikki oli niin nätteinä ja pojillakin puvut päällä~ Oisin tosin nirhannu meidän luokan pojat, jos ne ois tullu samoissa vaatteissa, kun yleensä.
Minulla päällä oli diplomityönä tekemäni mekko, jonka tein eilen illalla loppuun. Oon aika ylpeä, että oon saanu edes jotain näin nättiä aikaan. Jouduin muokkailemaan valotusta erittäin reilulla kädellä, että tosta saa edes jotain selvää~Oltiin eilen äidin kanssa Sellossa. Ostin sieltä pari juttua, en mitään kovin ihmeellistä. Ensinäkin tänäänkin päällä ollut musta bolero (aleksi 10).

Farkkushortsit Only. Kätevää omistaa enemmän kuin yhdet.

Söpöisöpöi muffinivuokia~
Valokynä (x2), puuteri, poskipuna & kynsien koristelusetti (!!), Anttila. Lisäksi geelityynyt kenkiin, ihon värisiä sukkiksia ja vielä jotain, mitä nyt en muista.
Käykää muuten kaikki katsomassa meidän valokuvanäyttely! Se aukesi tänään netissä. Maantain avajaisetkin meni tosi hyvin~
Nyt tämä kirjoittaminen tökkii ja pahasti. Ois ollut kiva tehdä joku kunnon postaus, kun nyt 50. on kyseessä, mutta olen lähdössä veeran kanssa lenkille, joten en kerkeä. Eikä kukaan tämmöstä tökkimistekstiä jaksais lukeakaan :)
Ps. jotta saadaan tästä postauksesta vieläkin epämääräisempi, kerron, että koin maanantaina elämäni pahimman kynsikriisin. Olis siitä kuvakin ollut, mutta en jaksa laittaa. Muutenkin voisin tässä nyt joku päivä tehdä postauksen, missä olis esim. lisää kuvia siitä juhlasta. Jos jaksan.
Okei, anteeks nyt vielä tästä sekavuudesta. Moro.

3 kommenttia:

  1. Kiitos~ Vaivalla sitä on tehtykin :)

    VastaaPoista
  2. Toi sun mekkos on nätti!=) ja noi kynsijutut näyttää kivoille!=)

    VastaaPoista