5/30/2010

6 päivää kesään

Leivoin äidille eilen äitienpäiväkakun. Kyllä, minä tiedän, että se meni jo, mutta eikö äitienpäivä ole vähän sama, kuin ystävänpäivä? Sitä voi viettää aina. Ns. oikeana äitienpäivänä juostiin molemmilla mummoilla mättämässä kakkua naamaan, joten sillon olisi ollut aika tyhmää tehdä kakkua kotonakin. Ja sitten veli pudotti painoa kisoja varten, joten en saanut leipoa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaa, vai?
Olen muuten erittäin tietoinen siitä, että omaan maailman surkeimmat koristelutaidot. Ja että kermavaahdotustaitoni ovat sitäkin surkeammat. Mutta toi kakku oli kuitenkin ihan mielettömän hyvää! (Siinä myös kaksi kuvaa siitä, miten kauniilta meidän keittiö näyttää, kun mä leivon. Kaikki tavarat ympäriinsä ja tässä tapauksessa kuohukermaroiskeita joka ikisessä paikassa.)Tänään oli isosten siunaustilaisuus. Perjaatteessa ihan tavallinen Jumalanpalvelus, samalla vaan siunattiin isoskoulutetut. Täytyi sinne mennä istuskelemaan reiluksi tunniksi, kun piti hakea todistus siitä koulutuksesta, vaikka en kesällä isoseksi pääsekään. Samalla sitten lunastin tuon hupparin, jonka olin tilannut (valkoisena tosin, mutta niitä ei jostain syystä ollut). Siitä tulee ihan varmasti semmonen lagituspäivien pelastushuppari.

Ei tässä nyt muuta ihmeellistä. Ens viikolla loppuu sitten peruskoulu (jess ja nyyh). Muutenkin viikko on suht rento. Keskiviikkona luokkaretki Lintsille (nätti ilma pliiiiis), perjantaina kevätjuhlan harkat/palloilupäivä ja lauantaina tosiaan se kevätjuhla. Siit on vähän vaatekriisiä, kun en tahtois mennä mun rippimekossa mutta luultavasti se on se, mitä mun on pakko laittaa päälle. Perjantaina pääsen myös kaheks tunniks maastoon ratsastelemaan ♥ Tosin en sitten tiedä, että kuin hyvä juttu se on, jos sataa vettä.

Ps. Vihaan mun kameraa :( Pitäs hankkia se järkkäri ja äkkiä.
Pps. Mun miniläppäri hajos, en tiä mitä sille tapahtu D:
Ppps. Haluun mopon!! Kukaan tuskin kustantaa mulle sellasta, joten pitää sitte ajella tolla skoballa vaan.

//EDIT: Osaisko kukaan kertoa, miten joistain kuvista sais reunat pois ilman, että tekee tällein et ottaa kaikista reunat veks?

5 kommenttia:

 1. Aaaa jos en ois keskiviikkona Tallinnassa, tulisin varmaan moikkaa sua Lintsille 8D tai jtn.

  VastaaPoista
 2. Mein pitäs nähä keskiviikkona lintsil, ku meinki luokka tulee helsinkii. Monee saakka ootte?

  VastaaPoista
 3. ollaan viiten asti siel, urski ^^

  hmmm reunat saa pois html-koodis kun on se <img src-koodi niin siihen johki sekaan border="0" ?
  ymmärsinköhän mä nyt oikein mitä tarkotit ees 8DD

  VastaaPoista
 4. No jos teille mitenkää käy nii nähtäs siel vaikka :) soitatte vaikka taichin kännyst mulle

  VastaaPoista
 5. Larjus: Ois ollu kiva, mut nähään sitten joskus taas kuitenkin!

  Urski: Voidaan nähä tottakai! Mut aika paljon tulee varmaan hengattuu oman luokan kans kuitenkin, kun se on vikoja päiviä meidän luokan kanssa~ Mut siis nähään joo!

  viivi: Ei ne lähe sillee ;__; Tai sitte tää vaan lagitti jtn sillon. Mutta olkoon nyt näin, ettei missään kuvissa oo reunoja.

  VastaaPoista