6/12/2010

And the city, it's asleep

Tässä postauksessa tulee olemaan jopa kaksi asiaa. Ja paaljon (täysin muokkaamattomia ja vähän epämääräisiä) kuvia!
Ensinäkin oltiin äidin kanssa torstaina Jumbossa. Pari juttua sieltä lähtikin mukaan, vaikka ei kovin pitkään oltukaan. Ensinäkin käytin mummolta rippilahjaksi saamani Kultajousen lahjakortin. Tai 31e siitä vielä jäi myöhempään käyttöön :D Eli tämmöset superkauniit korvakorut, valkokultaa ja noi kivet on zirkonia! Arvatkaa vaan rakastanko näitä vai rakastanko näitä?


Sitten H&M tarttui mukaan yksi mekko, jollainen minulla on jo toisessa värissä. Tämä tosin oli vähän liian iso, en tajunnut, että edellinen on kokoa pienempi. Täytyy siis varmaan vähän pienennellä. H&M löytyi myös toi ylisöpö Hello Kitty harja! Ja toi ihana kynsilakka♥ Jos en ihan väärin muista, niin viivillä taitaa olla ainakin joku tämän tapainen, eillei jopa sama?

Näiden lisäksi sain rintsikat ja PURSOTTIMEN! Aaaa, vihdoin! Toivottavasti se on hyvä, vielä en ole kerennyt testailemaan.
~~~~~~~~

Sitten hypätään tähän pe-la yöhön! Eli oltiin Veeran kanssa veneväijyssä (eli käytännössä istutaan venerannassa sijaitsevassa mökkerössä ja katotaan, ettei kukaan yritä kössiä veneitä). Ei todellakaan mitään lyömätöntä huvia, mutta kyllä siellä nyt yhden yön viettää. Eli ennen yhdeksää käytiin ostamassa vähän energiajuomaa, karkkia, keksiä ja pizza ja suunnattiin sitten sinne rantaan koirien kanssa.

Tästä alaspäin olevat kuvat on otettu sillon viiden aikaan, kun kävelin kotiin.
Ihan hyvin meni koko yö, molemmat pysy hereilläkin ihan hyvin. Eikä mitään häiriköitäkään/häiriöitäkään ollut. Tosin ihmettelen edelleen, että miten kukaan jaksaa oikeesti lähtee kiesimään autolla puol neljältä yöllä? Ilta meni tosiaan aliasta & korttipelejä pelatessa ja Voicea katsoessa. Ja oli jopa kaikki veneet tallella aamulla! :D
Sitten tosiaan viiden aikaan kotiin. Nukuin huikeesti neljä tuntia, mutta ei oo nyt niin vakavaa, lomalla kun ollaan.
~~
Nyt takaisin katsomaan Hana Yori Dangoa. Katoin eilen viis jaksoa, wtf? Nolife tai jotain. Mut jotenki hassua kun on kattonu sen Bofin ja tää Hyd menee jotenki yli puolet nopeemmin~ Mut ei siin mitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti