6/02/2010

Ilkee heppa mut kiva päivä

Tänään oltiin luokkaretkellä Lintsillä~ Oli tosi kivaa ja jee. Lähettiin kouluta dösällä joskus 10 aikaan. Lintsillä jonotettiin eka rannekkeet, sitten luokka hajaantu aika lailla kahtia, ite olin enimmäkseen Viivin, Katan, Tean, Millan, Ramonan, Juhon, Christianin ja Tepon kanssa. Ois siellä kauemminkin viihtynyt, pari kivaa laitetta jäi välistä (esim. Tulireki ja ne kilpahepat). Karusellin hevonen ei suostunu kuuntelee pohkeita, eikä asettunu :( Ja sit se viel potkas mua! Kahvikupeissa käytiin Tean kanssa 7 kertaa "tää on melkeen yht hurja ku karuselli" "Tea on iso tyttö" "Chillataan!!" Samal sain tietää et oon oikeesti aika naistenmies♥

Nyt läntin tähän epämääräsen kasan epämääräsesti ryhmitettyjä (epämääräisiä?) kuvia. Ei ne paljon selittelemistä kaipaa, mut haluun höpötellä jtn ni kerron kaikist!

1. Voitettiin Viivin kanssa (no tultiin toisen ryhmän kans tasoihin, höh) eilen fyssan tunnilla tietovisa ja saatiin tänää siitä hyvästä tikkarit! Ja siinä näkyy vähän mun kynsiäkin (vitsi nää oikeesti on rumat läheltä). 2. Jonotettiin Kirnuun 3. Kahvikupeissa!! Sielt ois niin sulosii kuvii Teast ja Katast, mut ne ei välttämät arvostais niiden tunkemista tänne (ja naaman suttaamisel menis koko idea :()
1. Ramona~ Jonotettiin rannekkeita. 2. Osa oli hulluja ja meni rakettin~ Sillä aikaa minä, Tea ja Kata käytiin 4 kertaa kahvikupeissa & kerran karusellissa. 3.Vekkulan peili"sokkelo"


1. Uuuuh, mitkä sääret~! (Huomatkaa toi työntekijä tos :'D) 2. Oon kauneimmillani?

1. Jonotettiin rannekkeita........ 2. Ostettiin Katan kanssa hattaraa! Okeiokei, kuvassa Tean hattara mut kuiteski! 3. Lähettiin viiden aikaan himaan~ Veera tupeeras kauniisti Akin hiukset ja Yanniksel oli Ramonan lippis (oli taas oleellista).
Kokonaisuudessaan tosiaan tosi jees päivä. Enää kaks päivää + kevätjuhla. Tavallaan tosi kivaa, kun peruskoulu loppuu ja loma alkaa ja kaikkea, mutta niiiin haikeeta, kun toi luokka hajoo D: Toi luokka on vaan joku hämärin, omituisin, pimein ja typerin mut silti nii ihana♥ Ja muutaman kanssa tosiaan ollu jo päiväkodista saakka yhessä, suurin osa on tullu viimeistään kolmosella~

Lollilollilollipop, oh lollipoppop~

2 kommenttia:

  1. noi peili kuvat :DDDDDDDD
    ihana postaus <3

    VastaaPoista
  2. Ne peilit on ihania<3 Mut ei yhtä ihania, kun kahvikupit, hehe :'D

    VastaaPoista