6/04/2010


Mitä tässä tilanteessa voi edes sanoa? Talli on vaarallinen paikka :'D Ei mun hitto toi näyttää kauheelta luonnossa. Ja joudun leikkaamaan nää kaikki lyhyiks :( Sitte pitäs vielä lakata huomiseks.
Jos ei kiinnosta lukea hepoista, niin skippaaaaa.
Mut siis tallilla tosiaan olin. Piti mennä kahen tunnin maasto, mutta sitten Monnilta lähti kenkä ja jouduttiin kävelemään takas tallille, kun se ontu sen verran pahasti. Siinä jäi meidän ihana laukkaretki välistä. Meillä ois ollu varmaan joku vajaan kilsan laukkabaana siinä, mut ei sitte. Mentiin sitte tosiaan käyntiä tallille. Monni meni talliin ja me muut sentään laukkailtiin vähän pellolla~ Ja ne hyttyset kävi oikeesti parvissa kimppuun ku käveltiin siellä, nice. Mut Nando oli rohkeena ponina! Viimeks se oli kuulemma pelänny maastossa about kaikkea, mutta nyt se säikähti vaan kerran ja sekin oli semmonen parin askeleen hairahdus. Nyt se meni niin nätisti siltojenkin yli ja kaikkea♥ Ja muutenki se on niin söpöhöpö~ Ja yleensä ihan hiton arkajalka.
Tunnin jälkeen vietiin hepat tarhaan & laitumelle. Vein sitte Urpoa sinne ni se yritti kiskoo niihin hiton puskiin niin paljon, että multa katkes toi kynsi :((
Nyt meen sitte lakkailemaan kynsiä ja miettimään et mitä pistän huomenna kaikkiin niihin ylppäreihin päälle. Ja huomenna loppuu peruskoulu, iik ja nyyh ja jee. Tuun niin vollottamaan siellä.

2 kommenttia:

  1. mua niin __ahdistaa tollaset kynsienkatkeemiskuvat XDD se on kauheeta ku menee pitkäaikanen kasvatus ihan hukkaan nyyh :: <

    VastaaPoista
  2. Niinpä ;__; Kynsien katkeileminen on ihan hirveetä :(

    VastaaPoista