7/03/2010

Ahoy!

Heippa! Halusin nyt jotain tulla itsestäni ilmoittamaan, vaikka ei mitään ihmeellistä ole moneen päivään tapahtunutkaan.
Ti-ke yönä käytiin Tiinan ja Viivin kanssa katsomassa Epäilys. Parempi se oli, kuin edelliset.

Keskiviikkona oli kv-tapaaminen ja katsottiin sitten Tiinan kanssa Uusikuu, kun se ei ollut sitä nähnyt. (Voi kauheeta, alan kuulostaa hulluta fanilta!)

Torstaina mentiin Tiinan kanssa katsastamaan Sellon alet. Itsehän en tietenkään mitään löytänyt, höh :( Haluaisin niin mielelläni uusia vaatteita!

Perjantaina käytiin Tiinan kanssa uimassa ja muuten vaan nautin siitä, että sain olla yksin kotona ihan rauhassa.

Tänään taasen oltiin Viivin ja Tiinan & mun isän kanssa veneilemässä! Kävästiin yhdessä saaressa uimassa, sekä Paksalossa jäätelöllä~ Kuvasaldo jäi erittäin vähäiseksi, koska en tajunnut kaivaa kameraa laukusta ennen, kuin lähdettiin saaresta ja sitten siitä loppui akkukin :D Ja tulomatkan minä ajoin, joten eipä siinä kauheasti ajaessa kuvailemiseen voi keskittyä. Yhden kuvan tähän nyt lätkäsen, oli aika paljon porukoita vesihiihtämässä/lautailemassa/jollain kumirenkaalla veneen perässä hilattavana. Ainakin kolme porukkaa nähtiin : )

Vähän aikaa sitten haettiin isän kanssa Nummelasta kiinalaista ja nyt olisi loppuillaksi suunnitelmissa vaan dataamista ja ehkä siivoamista tai sitten voisi katson Alfien, kun se kerran telkkarista tulee.

2 kommenttia:

  1. munki pitäs periaatteessa mennä kattoo epäilys : D vaikken oo niiden leffojen fani (en tod) mut ku on ne edelliset nähny... ja toivottavasti on parempi ku uusikuu, se oli niin noob ku vaan voi olla XD no, ei paljoo vaadita et joku leffa ois sitä parempi.

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä se ainakin oli parempi, kun kumpikaan edellisistä. Uusikuu on mun mielestä se huonoin joo, se on vähän mielenkiintonen : D

    VastaaPoista