7/30/2010

Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat, lähdetään lennolle

Olin tosiaan eilen äidin kanssa Sellossa ja tässä nyt nämä vähäiset ostokset.

Lukuvuosikalenteri. En jaksanut nähdä juurikaan vaivaa sen etsimiseen, tuo saa kelvata. ~10e, Anttila. Ja cupcake-huulikiilto, ~3e, KappAhl. Toi huulikiilto on kamalan väristä, mutta kuka voisi vastustaa noin söpöä purkkia♥?

Koululaukku 43e, Accesorizes. Aika tämmönen perus, tykkään kumminkin. Tosin mulla tulee tosta mieleen mun toinen mummo : D

Paita 4,90e, Gina Tricot.


Toinen toppi näkyy tossa alla (ja taas toi muffini) 2,90e Gina Tricot. Näyttää vähän joltain mummelin aluspaidalta, mutta on silti kiva. Ja tolla hinnalla sillä nyt ei niin paljon väliä olekaan.


Söpöt kukkakengät 24,95e, Aleksi 13. Noi näyttää mulla ihan kanooteilta, kokokin on 36, huhhuh. Mut ne on söpöt, joten who cares?

Vielä kerran toi muffini! Ideana tosin nuo taustalle sulautuvat lakanat, joille jäi -50% alennuksen jälkeen hintaa vajaa 20e, Finlaysonilta.

Tykkään noista jutuista kaikista, mutta pari juttua jäi harmittamaankin.
Yhdessä kaupassa esimerkiksi oli maailman söpöin ruutupaitapusero. Luultiin sen maksavan 40e, joka ois vielä ollu ihan maksettava hinta siitä. Mutta siellä olikin sitten laitettu alennukset niin superepäselvästi esille, että se ois maksanu sen täyden hinnan eli 60e. Se ei _ihan niin söpö kuitenkaan ollu.
Ja sitten toinen oli semmonen Gina Tricotin kukkatunikajuttu. Se oli ihan söpö, mutta en sitten viittiny ostaa sitä, kun aattelin että se menis vaan tälleen iiihan kesällä.

Nyt pitäis pikkuhiljaa lähtee käyttämään koirat ulkona. En oo vielä kerennyt tekemään sitä otsikkoa, näyttäköön tämä blogi siis oudolta vielä jonkin aikaa.

4 kommenttia:

  1. söpöjä noi cupcake-jutut :) ja tykkään noista kengistä hirmuisesti<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Mä tykkään niistä kengistä tosi paljon kanssa!

    VastaaPoista