7/15/2010

marie clair

Heipähei! Tällainen pikapostaus nyt. Pariin päivään en ole taas tehnyt mitään, mutta tänään käytiin Viivin ja Tiinan kanssa Ramonan & Katan luona Espoossa! Niiden kämppä oli oikeastaan yllätävänkin iso. Kierreltiin tosiaan vähän Espoossa ja joskus puoli viiden(?) jälkeen lähdettiin Tiinan ja Viivin kanssa Helsinkiin purikuraan♥ Löydettiin sinne loppujenlopuksi suht. helposti.

Kierrettiin tosin ulkokautta ja todettiin sitten, että sisäkautta ois päässy paljon helpommin. Se oli kyllä kivaa hommaa ja saatiin koristella niitä iiihan rauhassa, kun liikkeessä ei oikeastaan ollut ketään muuta~

Oli kyllä hieman hämärää, kun tulin kotiin ja bongasin sänkyni yläpuolelta semmosen prinsessaverkkoverhohöskän : D Ja ikkunaankin oli ilmestynyt hyttysverkko. Mun vanhemmilla välillä on kaikkia ideoita, mutta en valita. Varsinkaan hyttysverkosta.

Ostin sieltä Espoosta kaksi Dependin kynsilakkaa, aa rakastan noit

Tossa jonkinlainen skanni niistä kuvista~ Meidän skanneri ei mikään maailman paras ole, mutta hopely saatte selvää. Toi marie clair/bridezilla kuva on paras ikinä ! Jos jollain on tylsää, voitte yrittää bongata kakan, fifin, viivin sormuksen, lentokoneen ja liiskatun ötökän!
Nyt mua jotenkin huvittais tehdä semmonen postaus, jossa esittelisin kaikki mun kynsilakat. Katsotaan, jos saisin aikaiseksi, voisin sitten ajastaa sen sille ajalle kun olen mökillä~
Palaillaan joskus, viettäkään hauska loppukesä! Sitä kun ei mitenkään liiaksi ole enään jäljellä : (

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti