8/19/2010

Moro

On taas tämä päivitteleminen jäänyt vähän. Toisaalta koska ei ole kirjoitettavaa, toisaalta koska ei ole sitä aikaa. Oon datannu kuluneen viikon aikana yhteensä ehkä reilun tunnin tai jotain (ja sit tänään tunnin).

Tänään lähdin kouluun puoli kahdeksalta. Ekan tunnin jälkeen (kemiaa hate it) oli hyppytunti, jonka vietin kotoisasti mummolla, syöden keksejä. Sen jälkeen oli muutama tunti vielä, pääsin 15.45. Kotona olin 16.20 (jos en ois saanu veeralta kyytiä, ni ois menny yli puol viiteen). Kotona söin, jonka jälkeen tein läksyjä 2½ tuntia. Lähin lenkille ja tulin tunti sitten (nyt kello on 21.20). Pitäis mennä nukkumaan, että jaksan taas huomenna herätä vähän kuuden jälkeen.

Huomenna on tosiaan koulua 8.00-14.55 ja sieltä sitten Satuteatteritreeneihin. Siellä menee mahdollisesti koko ilta, jippii.

Lauantaina pitäis raahautua viimeistään yheksäksi rantaan pystyttämään satuteatterin telttaa ja koristelemaan sitä ja sillee.

Odotan innolla ensi viikkoa, jolloin on vissiin maantaina ja keskiviikkona koulua puol viiteen, koska kaikilla ykkösillä on opoa auditoriossa.

Nyt pitäis vissiin mennä nukkuu, et saan silmät auki aamulla ja et ne pysyy auki koko päivän. Terveystiedon tunnissa tulee olemaan jo haastetta : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti