9/12/2010

auki kiinni auki auki kiinni auki kiinni kiinni kiinni sun vuoro


Brad Pitt, ollaa saman näkösiii?
Viivi säikähti salamaa ja mä oon muuten vaan hämärä. Tää on oikeesti aito tilannekuva : DDD

Mörköi! Katri on harjotellu, siks se osas paremmi : )


Kaikki<3
Siin vähä kuvii sielt Ramonan ja Katan tupareilt! Oli vähä säätöö tallentaa nää koneelle naamakirjast ja sit lataa tänne ku läppäri sekos koko aika, ah<3
Mut oikeesti, noi tuparit! Ihan parasta, iiso kiitos kaikille! Rakastan niin kaikkii sielt otettui kuviiki, iha paras fiilis hehee. Mut semmost randomii chillailuu, pizzan polttamista, vähän seurapelejä, ei mitää ihmeempää, mut kivaa oli.
Aamupalalle mäkkiin + join kahvii (!!!! jos mua tuntee yhtää ni tietää et inhoon sitä). Se oli sitäpaitsi iha hyvääki viel!
Eilinen ilta meniki sitte psykan tiedonsoveltamistehtävässä. Nyt pitäis rattosasti tehä yks taideanalyysi ja lukee semmone sata sivuu kemiaa + laskeskella ihan perkeleesti matikkaa. Ja illalla tehä Viivi kanssa terveystiedon projektii, kui innostavaa hei. Tänki päivän vois ehk muuten käyttää vähä mielenkiintosemmin ku dipoli-dipolisidoksii, kymmenpotensseihin ja nuorten mielenterveyshäiriöihin?

4 kommenttia:

 1. ihana toi toka kuva ! <3 :---D
  mut hei, palkitsen sut nyt beautiful blogger-palkinnolla ja saat halutessas tehdä tollasen memen, jonka säännöt löytyy mun blogista ---> http://fan-ni.blogspot.com/2010/09/19-dear-diary.html :))

  VastaaPoista
 2. Oii, kiitos! :3 Teen ton memen täs joku päivä, jos en tänää jaksa :)

  VastaaPoista
 3. Fiilis kuvissa on kyl aika hyvä :D

  http://mimatnight.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Oli kyllä aika jees ilta toi :D

  VastaaPoista