12/28/2010

Do you wanna dance under the moonlight

Vaihoin ulkoasun, what ya think? Sitä saa nyt sietää ainakin vähän aikaa, halusitte tai ette. Mua itteäni toi tausta pikkasen hämää, mutta ei anneta sen häiritä liikaa, eihän?

Just nyt haluaisin:

Paljon vaatteita
Haluisin jonkun omemman (mikä sana :D) tyylin! Sellanen vaatekaapin täysremontti vaan maksais ihan järjettömästi. Ja harvoinpa edes löydän kaupoista mitään, mitä haluaisin. Ongelmana ois myös se, että millaisen tyylin sitten haluaisin. Olen samanaikaisesti kovin ihastunut söpöihin, tyttömäisiin vaatteisiin (mekot, hameet, korkokengät, röyhelöt, pastellivärit... ahh) ja vähän poikamainen skeittarityyli viehättää myös.
Taitaa jäädä kaukaiseksi haaveeksi tämä oman tyylin hankkiminen siis. Joitain uusia vaatteita tarvitsen kuitenkin kipeästi!

Osata ottaa hienoja kuvia
Opettelemalla oppii, kunhan sais itseään nyt niskasta kiinni ja kameran käteen (+ ohjekirjaakin vois vähän selata).

Oppia soittamaan pianoa
Opettelemalla oppis tänkin. Vähän himottais myös alottaa uudestaan pianotunnit, mutta en taida viitsiä. Se on kuitenkin sen verran kallista lystiä ja vaatis oikeasti sitä harjoittelua. Olis aika turha käydä tunneilla ja jättää sitten harjottelematta. Mutta voisin oikeasti ruveta soittelemaan välillä! Kitaraa voisin myös opetella soittamaan, jos isi opettais :)

Unelmien prinssi
On se kumma, kun sitä ei vieläkään näy. Oon jo muutaman vuoden odotellu, että se ratsastais tosta lähimetsästä valkoisella hevosellaan :) Ja olisin jopa valmis joustamaa sen verran, ettei sen tarvis olla oikea prinssi, eikä hevosen valkonen!

+ miljoonaa muuta asiaa, joista varmaan suurin osa jää ihan vaan haaveiksi :)

2 kommenttia:

  1. Mullaki on vähä ollu ongelmia tuon valkosella hepalla ratsastavan unelmaprinssin kans, ei oo näkyny =(

    VastaaPoista
  2. en ymmärrä, onks ne eksyny matkalla tai jotain? :o

    VastaaPoista