1/05/2011

Mikä toi on?

Esittelyssä uusimmat ostokset & kutomukset~! Tämän talon miesväen kommenteilla höystettynä.

Lapaset! Oon ylpee näistä, osasin tehdä jopa letin. Tosin noihin pitää vielä kutoa peukalot :D
Takki. Isä: "No toi on ihan hyvä." (H&M, 15e!)
Farkut. Isä: "Mul on samanlaiset" (JC, n. 2oe)
Kengät. Isä: "Piti ostaa lämpimät!!!!" Veli: "Mmm-m" *hyväksyvä nyökkäys* "iha kivat" (Pieces, n. 60e kuva ei tee oikeutta, mut i'm in love vaik nää taitaa hiertää paristaki kohtaa ehehe)
Neuletakki. Isä: "hahahahah jaahas" (Vero Moda, n. 15e)
Pitkä musta toppi, vihdoin! (Pieces, n. 10e)
Housut. Isä: "toi näyttää maalarin haalarilta" Veli: "mikä toi on, onks se vetokumi?" minä: "...housut" veli: "aijaa, kuuluuks niitten näyttää halvoilt, tai siis silt et ne ois vaa vetästy kasaa?" +"mis noit voi käyttää" (Vila, n. 12e)

Mekko. Isä: "ai tommonen essu?" (H&M, n. 30e, jos muistan oikein)
Sukkikset. Isä: "mikä toi on? jotai hajunpoistajapussei vai?" (H&M, 3e. Saas nähä tuleeko käytettyä, mutta aattelin, että jos vaikka ehkä...)

Sormus (JC, n. 3e)
Dependin aluslakka + kolme muuta lakkaa Veli: "toi näkymätön näyttää ihan vodkalta!" (KICKS, 3e/kpl)Pari epämääräistä kuvaa eiliseltä, kun yritin esitellä tuota pipoa (jossa siis lukee "How ya doin'?")

Lauantain jälkeen en ollut kipeänä olon takia tosiaan poistunut kotoa ennen eilistä, kun mentiin äidin kanssa "käväisemään" Isossa Omenassa. Tarkoituksena oli hankkia kummitädin synttärilahja + veljelle joku kauluspaita kummitädin juhliin.
Kierrettiin lähes kaikki kaupat ennen, kun löydettiin se paita, voin sanoa ettei ollut lähelläkään helppoa. Sekin vietiin kotiin asenteella "pliis ole hyvä paita, pliis kelpaakelpaakelpaa". Kommentiksi tuli heti "miks tässä on tämmönen tyhmä kaulus?", mutta lopulta "täähän on oikeesti ihan hyvän näkönen!" Victoryyyyyyyy! :D

Nyt musta tuntuu, että tää on sekavin postaus koko blogin historiassa. Onnittelut niille, jotka selvisivät lukemaan tänne asti!

Ps. 21.1. ois sitte Stockholm calling!♥ Jos sieltä löytyis vaikka ruskea laukku. Häiritsee hieman, kun kengät, joita käytän tällä hetkellä on ruskeita ja mulla on vaan yks laukku. Ja sen on musta.

4 kommenttia:

 1. Ihania noi kommentitX'DDD Mikä ihme on vetokumi...? Ja ei tää ollu mitenkään sekava postaus, just kiva=DD

  VastaaPoista
 2. Haha kiitos :) Mä en itekkään ihan tiiä et mikä vetokumi on, mut ainaski mun veli käyttää sitä, kun se harjottelee jotai judojuttui :D

  VastaaPoista
 3. ... Mulle tuli mieleen vaan jotain autoihin liittyvääX'DDDDDD

  VastaaPoista
 4. Se kyl kieltämättä kuulostaa joltain autojutulta! :'D

  VastaaPoista