1/18/2011

A straight boy

Heipä hei! Kertoilen tässä nyt nopsaan parista edellisestä päivästä :)

Sunnuntaina oli Katrin synttärit, joten hän tuli tänne vihtiin-cityyn viettämään aikaa♥ Kakkua, Aliasta (mafiaperse) ja yleistä hengausta, oli kivaa :)

gre-eat
Taiteilin katrille maailman hienoimman kortin! :D

poikajapaakallo
^Ilta menikin sitten kuva-analyysissa ja muissa läksyissä (joita ois nyt vielä tänään järjetön määrä tehtäväksi, joku fysiikan testikin huomenna hehee).

Eilen oli ihan superhyvä päivä! Mucc @ Nosturi!

Oli ihana keikka (ei tosin lähellekkään paras millä oon ollu) ja tuli todettua Nosturi hyväksi keikkapaikaksi. Yukke on vaan maailman suloisin asia, sulan aina sisäisesti, kun nään sen~ Tais sitäpaitsi olla neljäs keikka jolla näin yhtään mitään! Mutta tosi jees paikalla oltiin, korokkeella siinä lavan (yleisöstä katsottuna) oikeessa reunassa, näki koko lavan ihan koko ajan ja aaaaah♥

mucccc
(vihdoinkin jotain tonne oopperajuhlalipun perään! Alko melkein jo hävettää :D)

Tunnistin keikalla jopa pari biisiä, oon ylpee :D Ois kyllä voinut vielä ainakin pari biisiä lisää kuunnella ja ehkä vähän enemmän jotain välispiikkiäkään ei ois yhtään haitannu!
Muttaaa tosi jees keikka kuitenkin, ei valittamista !

Niillä oli joku superhieno soiva paloauto!♥ + miyalla jotain läppää yukken (taipuuks se tollai?) seksuaalisesta suuntautumisesta :D "Yukke, are you a straight boy? Are you straight, Yukke are you a straight boy?" "Huh? Yes, i'm straight! I'm a straight boy!" + tatsuro tais käydä puristaa sitä perseestä, jos oikeen näin : D

yukkeee
En kyllä oo ihan varma siitä yukken heteroudesta, sillä mun laskin tietää esim. kaiken!

Nyt ois sitten tiedossa tosiaan loppuilta koulukirjojen yleissivistävässä seurassa, adios!

Ps. testasin latailla nää kuvat nyt flickr:n kautta, better nao?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti