3/12/2011

Plans for spring + this weekend + some stuff LIFE IS GOOD

Heyyyy, very long time no see! Nyt vihdoin sain aikaiseksi postata jotain. Tässä viimeviikkoina ei oo tapahtunu kerrassaan mitään ihmeempää, eikä edes kamera ole pysynyt kädessä. Nyt kuitenkin kertoilen jotain randomjuttuja epäloogisessa järjestyksessä, try to keep up!

Jos nyt eka ois vaikka kevään suunnitelmat! ♥

1.4. Synttäriiiit! Tarkotuksena ois vähän juhlia pienellä kaveriporukalla, jee♥
1.-8.4. Koeviikko ei mikään kiva juttu, mut pääsenpähän eroon tästä kauheesta jaksosta!
8.-15.4. Belfort & middle of nowhere, Ranska koulun matka Ranskaan. Jänskättää vähän, kun asutaan isäntäperheissä jaja. Oon kyllä varmaan niin kuollu ton viikon jälkeen, kun ensin tosiaan koeviikko (jonka jälkeen oon aina ihan tapettu mato) ja sitte vikan kokeen jälkeen heti samana päivänä lähtö Ranskaan, jonka jälkeen pitäis kirii viikko kiinni 6 kouluaineesta...
14.5 Tallinna Tää reissu ei oo viel ihan satavarma, mutta kaveriporukalla ois tarkotus lähteä ja oon niiiin fiiliksissä!
6.-13.6 Barcelona Tästäki tulee ihan supersiistiä!

Voitte varmaan kuvitella, että tästä keväästä on tulossa aika mieletön tytölle, joka ei ollu ennen tammikuista Ruotsin matkaa käyny elämänsä aikana Suomen lisäks ku kolme kertaa Virossa!

Uskokaa tai älkää, mutta olin tänään ihan superfiiliksissä ku tulin koiran kanssa lenkiltä, sukat läpimärkinä ja koira kurasena! Se kevät oikeesti tulee ja se meinaa sitä, että kohta pääsee ajelemaan skootterilla ja on taas kiva käydä juoksulenkeillä (luultavasti käyn taas kerran ja lopetan, mut se on ihan ok)!

Randomjutut ja viikonloppu seuraavaks.

b2
H&M:ltä tuli eilen muutamia juttuja. Noi sandaalit oli nyt kuitenkin ainoa asia, joka paketista jää kotiin. Me likes!

Voisin nyt sit samaan syssyyn kertoo vähän mun eilisestä liikkatunnista : D Oon aika varma et meillä on oudoimmat liikkatunnit ikinä.
Eilen pyörittiin piirissä, juostiin sillee tyttö-poika-pareina käsikädessä hakemaan palapelinpaloja ja sitte koottiin niistä ryhmässä palapeli, kannettiin yhtä ihmistä oman (9-henkisen?) ryhmän hartioilla sillee et se makas kaikkien päällä, juostiin ympäri salia ku hullut ja laitettiin otsat muovisille alustoille, jotka oli lattialla. Ja ei siinä ees kaikki. Jos jonkun muun liikkatunnit päihittää tän ni ilmottakaa itestänne : D

b3
Sain skinsin tokan tuottiksen tällä viikolla ja nyt oon 4 päivän sisällä kattonu sen jo melkein loppuun. Go me.

Siitä päästäänkin tän viikonlopun suunnitelmiin. Lagaan himassa, pidän tänään äidin kanssa leffailtaa ja näiden lisäks viikonloppuun kuuluis kasa koulujuttuja, äikkää lähinnä. Ja uskokaa tai älkää, tää on mun mielestä ihan mahtavaa! Ei sillä, että useinkaan tekisin mitään ihmeellistä, mutta tää nyt vaan sattuu olemaan tosi jees.

b1

Lyhyesti sanottuna: life is good. On tässä pariin päivään jotain ei-niin-hauskoja juttujakin mahtunu, mutta eihän mikään voi olla täydellistä. Just nyt kaikki on tosi jees!

Jospa nyt saisin itteäni niskasta kiinni ja postailisin vähän nopeemmin uudestaa, we'll see! Luv ya♥

Ps. En nyt tiiä edes, että mitä sanoa tosta Japanin onnettomuudesta... Ihan kauhee juttu, voimia vaan kaikille ihmisille siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti