5/22/2011

4 star dinner & Tallinn

Varoituksen sana: näitä kuvia on taas ihan järjetön määrä (ja ois tehny mieli laittaa enemmänki).

Perjantaina Katri, Viivi ja Niklas tulivat meille syömään. Eka kerta meidän Neljän tähden illallista! Syömisen jälkeen suunnattiin vähäksi aikaa pihalle, kallioille istuu ja sillee. Meno (ja puhelimet) ehkä lähti vähän hanskastaki, mut ainahan sitä noitten kanssa.

6

54

3

Kello olikin sitten jo jotain kymmenen ni lähin heittämään Nikkeä himaan. Ollaan varmaa piristetty muutamien mopoteinien iltaa ku ollaan viiletetty ton näkösinä Nummelan keskustassa : D
2

Viivi ja Katri jäi siksi aikaa meille hengaamaan, Katri kun oli jämmässä meille yöksikin. Eka asia, mitä kuulin kun tulin himaan oli järjetön nauru ja sen jälkee: "Me laitettii sipsei mikroo!" Menin keittiöön ni nää veti siellä sipsejä ja kermavaahtoa. Ja kamerasta löyty kaikkea aika kreepyä, nää on ehkä siveellisimmät:
1


Ja eilen Tallinna kutsui♥

8

9

10

7
Mah ladies! (häiritseekö hieman toi punanen piste yläreunassa, mistäköhän hemmetistä se on tullu?)

6

5

4

3

2

1

Mielettömän hyvää ruokaa & seuraa, vähän shoppailemista, paljon outoja kuvia, robottipatsastyyppi jolle vein rahaa, kädenvääntöö, laulamista, autopelejä, paniikkia, naurua, uusi elinikäinen ystävä, mäkkistoppi, "noi näyttää just siltä et ne kössii meijän tavarat", retrodisko, kuuma mies ja jotain muutaki.

Ihan paras viikonloppu!

Nyt mummolle syömä ja sitte loppupäivä koulujuttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti