5/04/2011

BACK IN THE DAYS

Heippa taas pitkästä aikaa darlings!
Nytkin pukkaa tämmöstä ihan turhaa päivitystä, vähän kuulumisia ja silleen. Vapusta olen siis minäkin selvinnyt hengissä. Ja kyseistä juhlaahan viettelin Nummelassa mahtavassa (jumalaisten naisten) seurassa. Sellasta perus hengausta, mut oli tosi kivaa, thanks girls!♥ Mulla itsellä ei ole illasta mitään kuvamateriaalia ja ehkä ihan hyväkin niin.

Nyt seuraa jotain mitä ei olla taidettu nähdä tässä blogissa ikinä! Eli asukuva, hehee. Ei näissäkään kuteissa mitään kovin ihmeellistä, voi olla että on vähän kiinnostavammat kun mun vaatteet yleensä. Tai ei oikestaan ees sitä. Anyways, here goes:
thedays

thedays2

Ja jotain vähän tavallisempaa, tän hetkiset kynnet. Täytyy kyllä varmaan poistaa nää lakat jo, alkaa näyttää aika törkeiltä. Ja noi läntit liloissa kynsissä esittää siis kukkia, tajusin just että ei ihan tosta kuvasta käy ilmi : D
thedays3

Nyt tekis hirveesti mieli vaan kattoa leffoja ja nukkua ja laittaa kuvia seinälle, mutta no way kun kouluhommat kutsuu loppuillaks!
Huomenna ois kai ohjelmassa sitä loputonta (tai ei ihan niin loputonta, kuukaus enää!) koulua ja sitten korista w/ some friends ja ratsastustunti :)

2 kommenttia: