5/09/2011

Yesterday you told me 'bout the blue blue sky

Heei, taas jotain tällästä pientä päivitystä niinkin mielenkiintoisesta aiheesta kuin mun viikonloppu! Perjantaina käväisin Viivin kanssa Espoossa treffaamassa Ramonaa. Kerrattiin nopeesti kuukauden juorut ja tehtiin mun enkun projekti, ei mitään ihmeellistä siis.

1

23
Lauantaina Elli soitti ennen puolta päivää ja ehdotti, että mentäisiin leffaan. Käytiin sitten tsekkaamassa Rio! Ihan jees hei, nyt kun paikalliseen leffateatteriin on vielä saatu 3D-leffatkin toimimaan.
Leffan jälkeen sunnattiin Nummelaan ja soiteltiin pari muutakin tyyppiä paikalle. Oli kiva selittää silleen "Ollaan tääl kukkulalla tos on tommonen häkkyrälentsikka mee sinne tiiätkö tämmösen tekolammen tuu sinne häkkyrälle ni näät meijät!!111" Illalla siivoilin vähän huonetta ja heitin seinälle pari viikkoa sitten postissa tulleet kuvat(♥).

6
45
Eilen (=sunnuntaina) oli sitten se kuuluisa äitienpäivä♥ Aamulla koin pienen tylsyyden hetken, joten mitäs siinä sitten muutakaan kun vähän camwhoringia (peilin kautta toki jessss).
Muuten päivä meni (kuten normaalistikin) kovassa kiireessä paljon ruoan kera. Ensin yhelle mummolle syömään (tsekkaa kuva), kotiin leipomaan ja syömään ruokaa ja sitten toiselle mummolle kahvittelemaan! Voisin sanoo että äitienpäivien illat menee poikkeuksetta huonoa oloa potiessa : D

Ei kai mulla muuta taas. Pitäis rientää tekemään tota mieletöntä läksy/projektikasaa vähän pienemmäks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti