9/30/2011

YELLOW

1
2
3
4
5
6
7

Oli niin nätti ilma, että otin kameran mukaan kun suuntasin koiran kanssa pururadalle. Koeviikko vetelee viimesiään, enää hissan koe jäljellä, tänäänkin oli vapaapäivä.

Eilinen meni siinä, että puudutin takalistoani äikän kokeessa neljä tuntia ja illalla puudutin sitä vähän lisää tallilla. Hyppäsin yhellä hevosella, josta tykkään ehkä vähiten koko tallilla mut oli silti niiiin jees tunti! On taas kunnon heppainnostus päällä, oi Katri, hanki hevonen sinne tein pihalle!

Huomenna ois tarkotus leipoo päivä ja mennä illaks syöpöttelemään Viiville Niklaksen ja Katrin kera. Sunnuntaina lisää leipomista ja suuntana enon 60-vuotissynttärit. Nyt pitäs varmaan ruveta kertailemaan sitä hissaa (yeah right!).

4 kommenttia:

 1. Näitä kuvia kattellessa tuli kyllä sellanen olo, että vois heittää ruotsin tehtävät menemään ja lähteä itekin vähän kävelylle, kun tuolla vielä on noin ihanan lämmin syyssää...

  VastaaPoista
 2. Itekkin vippasin hissan kirjat nurkkaan kun tonne lähin :) ei näitä nättejä päiviä varmaan montaa enää tuu!

  VastaaPoista
 3. sulavat ja huomaamattomat vihjaukset darling. tykkään koirasta, saaks sen kidnapata vähemmän sulavasti huomaamattomasti ? (anteeks mun ala-aste huumori mut tuli toks ihme tarkistussanaks tuli phyllu ja nauroin.)

  VastaaPoista
 4. aina. nappaa ihan vapaast, sähän annat mulle sun kissa (ja hankit hevosen)! ah phyllu ei elämä sun kanssas :D

  VastaaPoista