12/18/2011

stuck beetween the burning shade and the fading light

Kuten varmaan huomasitte, ulkoasu on hieman muuttunut. Tää saattaa olla melko väliaikanen, olin vaan totaallisen kyllästynyt siihen edelliseen.
1
2
3
4
5
6
7
8
Tästä viikonlopusta kertoo ehkä jotain se, että jännittävin tapahtuma on ollut mun kuulokkeiden mystinen hajoaminen. Tänään oon sitten käyttänyt noita kesällä Barcelonan turistibussista saatuja kapistuksia, ei oo laadussa kehumista mut ainakin ääni kuuluu molemmilta puolilta.
Eilinen ja tää päivä on menny lähes identtisesti. Kolmeen asti Skinssin lagittamista erinäisillä oheisaktiviteeteilla (eilen kynsien lakkaus, tänään neulominen). Lenkki. Joulutortun syöminen. Dataaminen. Eilen lenkki, jonka jälkeen lisää lagittamista. Oli niin tylsää, että päätin alkaa kutomaan mekkoa serkun tytölle. Tänään failasin sen monta kertaa ihan vaan tajutakseni että oon failannu heti alussa ja tehny n. 5h turhaa työtä.
Tylsin viikonloppu hetkeen, mutta onneks koulua on enää neljä päivää ja jouluun alle viikko. Ja meidän kasvihuoneen valot näyttää sitä kivemmalta, mitä pimeämpää on, aika hyvältä siis tällä hetkellä.

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Vaihdoin blogini osoitetta, jota luit. Uusi osoite on siis fryou.blogspot.com.
    Toivottavasti jatkat lukijani ja tallennat blogini uudestaan luettaviin blogeihisi.

    Oikein mahtavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista