1/05/2012

shoesssss

Teki mieli tulla kirjoittelemaan jotain tänne ja heitän nyt sitten pari ihan säälittävää kuvaakin. Tähän lähtöön nyt ei ollu parempiakaan. Tiistaina tein amerikkalaisia pannukakkuja aamupalaks. Ne oli vähän lättäniä ja noin 4 kertaa liian laajoja, mutta ei kai se nyt niin justiinsa ole? Haluun pannun, jolla noita voi paistaa kunnolla! Vähän myöhemmin suunnattiin äidin kanssa Helsinkiin ettimään kenkiä wanhojen tansseihin ja ahhhhh löydettiin ne♥
Eilen onnistuin kuluttamaan koko päivän Haitekstiä lukien ja autokoulussa istuen. Tänään aloitin uuden hameen tekemisen! Jää nähtäväksi tuleeko tästäkään koskaan valmista.
1
2
3
Pitsitoppi Monkista
Ja ne uudet lapsukaiset:
4
5
6
Ne on kokoa 33,5 ja mun varpaat rusentuu hieman, mutta lasken sen varaan että mokka antaa vähän periks. Koko 34 ei pysynyt nimittäin jalassa. Noilla tanssiminen tuntuu erittäin mahdottomalta, mutta mulla on vielä hetki aikaa oppia. Joku himmeä kulta ois varmaan sopinut mekkoon parhaiten, mutta minkäs teet, kun sellasia ei tässä koossa ilmeisesti löydy koko Helsingistä. Ja näille nyt löytyy varmasti käyttöä tanssien jälkeenkin!

2 kommenttia:

  1. voi että miten pieni jalka sulla on :) kiva blogi, tykkään erityisesti näistä sun kuvista!

    VastaaPoista
  2. haha joo välillä kenkien ettiminen on vähän tuskaa ton takia :) ja kiitos!

    VastaaPoista